Skip to Content

Ce înseamnă când visezi că te mușcă un șarpe?

Ce înseamnă când visezi că te mușcă un șarpe?

Introducere

Noi, oamenii, avem întipărită frica de șerpi adânc în ADN-ul nostru.

Poate că șerpii au fost printre primele animale care au fost ostile omului atât datorită veninului cât și a felului parșiv în care aceștia atacă, ivindu-se de unde te aștepți mai puțin pentru a-ți administra fulgerător un venin necruțător.

Veninul șerpilor a căpătat noi sensuri negative odată cu dezvoltarea vorbirii, fiind adesea asociat cu răutatea din sufletele oamenilor.

Viteza cu care poate reacționa un șarpe îl asociază adesea cu energia, iar felul parșiv în care acesta atacă îl asociază cu viclenia.

Datorită poveștii biblice în care șarpele a ademenit-o pe Eva să guste din mărul cunoașterii, șarpele mai este asociat și cu ispita.

Dacă visezi un șarpe care îți înconjoară corpul și te mușcăvisez serpi

Acest vis poate însemna că te simți prins într-un cerc vicios care îți poate aduce rapid un necaz ce nu poate fi evitat, poate din cauza altor oameni care te vor înșela sau ispiti să faci lucruri care nu-ți vor fi benefice.

Șarpele încolăcit în jurul tău poate reprezenta constrângerile din partea persoanelor răuvoitoare din anturajul tău. Mușcătura de șarpe, în acest caz, nu reprezintă altceva decât efectul nociv, imediat și greu de contrat pe care-l au aceste persoane asupra ta.

Visezi că ești urmărit de un șarpe care apoi te mușcăVisezi că ești urmărit de un șarpe care apoi te mușcă

Trebuie să determini cu exactitate de cine fugi.

Adeseori visurile pot fi confuze și de multe ori avem impresia că visul a fost cât se poate de real, dar când îl povestim ne dăm seama că așa ceva nu s-ar fi putut întâmpla în realitate.

Așa că este foarte greu să ne dăm seama cine este șarpele de care fugim în vis, mai ales daca nu știm cine ar putea fi persoana din viața reală care ne-ar putea urmări pentru a ne face rău.

Șarpele te mușcă în vis în timp ce ești în apăvisul cu serpi

În astfel de vise nu știi ce șarpe te-a mușcat, deseori simți doar urmările nefaste.

Ar trebui să fii mai atent în viața de zi cu zi la persoanele în care ai încredere.

Nu știi niciodată, din marea de oameni, care va fi acela care se va repezi la tine pentru a-ți aplica lovitura de grație.

Ce înseamnă dacă ești mușcat de mai mulți șerpi simultan, în visCe înseamnă dacă ești mușcat de mai mulți șerpi simultan, în vis

Dacă șerpii din vis vin spre tine pentru a te ataca, înseamnă că ți-ai făcut mulți dușmani care abia așteaptă să-ți dea lovitura de grație.

Trebuie să le acorzi atenție tuturor celor din jurul tău, deoarece proaspeții dușmani nu complotează împreună împotriva ta, ci fiecare are planul său așteptând să lași garda jos, iar atunci când vor simți că momentul este prielnic, te vor ataca cu toții aproape simultan.

Dacă în vis ai nimerit peste un cuib de șerpi și aceștia te-au atacat la grămadă, înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenție direcției în care te deplasezi.

Poate ești pe cale să descoperi un grup de oameni răuvoitori și aceștia vor încerca să-ți închidă gura.

Fii cu băgare de seamă când iscodești.

Visezi că un șarpe sare din foc pentru a te mușcavisat serpi

Un astfel de vis poate avea două interpretări.

Ori trebuie să fii mai precaut ca de obicei, deoarece dușmanul te va lovi de acolo de unde te aștepți mai puțin, ori trebuie să acorzi o mai mare atenție celor care te critică.

Deși visele în care suntem mușcați de șerpi sunt unele dintre cele mai frecvente vise pe care oamenii le au, foarte rar visăm că am murit din cauza mușcăturii de șarpe.

Visele în care mori din cauza mușcăturii de șarpeVisele în care mori din cauza mușcăturii de șarpe

Dacă ai visat că ai murit fiind mușcat de șarpe și te privești în vis de sus, ca și cum sufletul tău s-a desprins de corp, înseamnă că o schimbare majoră va avea loc în viața ta, cauzată probabil de oamenii vicleni care te înconjoară.

Aceasta schimbare poate fi în bine sau în rău, depinde de cât de împăcat erai în vis cu faptul că te priveai dintr-o altă perspectivă.

Schimbarea sau un nou început mai sunt semnalate și de visele în care ești mușcat de șarpe în zona capului.

Partenerul de viață este mușcat de șarpe în visce inseamna cand visezi sarpe muscandu-te

Atunci când visezi că partenerul de viață, iubitul, iubita, soțul sau soția sunt mușcați de șarpe sunt șanse ca relația să treacă prin perioade de răscruce.

Poate că ispita este pe cale să-ți cucerească jumătatea și să o îndepărteze de tine sau poate că cineva din familia partenerului de viață încearcă să-l determine să te părăsească.

Citește și: Semnificatia visului Accident

Ce înseamnă dacă visezi venin de șarpe?șarpe în vis

Veninul de șarpe poate fi folosit ca medicament în viața de zi cu zi, în anumite cantități, administrat fie în alifii, fie pe cale orală.

Nu se întâmplă prea des ca oamenii să vadă cum arată veninul de șarpe, deoarece atunci când mușcă șarpele injectează veninul direct în carne, fără a-l împrăștia la vedere.

Cu toate astea, nu este chiar atât de neobișnuit să trăim cu senzația că am văzut venin de șarpe în timpul visului.

Veninul poate însemna vindecare, dacă este visat în cantități mici.

Atunci când visezi venin de șarpe în cantități mari, băltind, înseamnă că te paște un mare necaz provocat de răutatea oamenilor, dacă ai intrat în contact cu balta de venin în timpul visului înseamnă că necazul este iminent.

Vase pline cu venin pot simboliza faptul că oameni din jurul tău se străduiesc să te țină departe de răutatea altora, dar dacă, în vis, răstorni sau intri în contact cu veninul din vase, înseamnă că nu știi să apreciezi eforturile celor dragi de a te feri de răutatea altor persoane și tu continui să crezi orbește în minciunile pe care cei răi ți le îndrugă.

Citește și: Ce inseamna cand visezi sange menstrual

Te-a mușcat un șarpe pe care l-ai călcat pe coadămuscat de sarpe in vis

Deși șerpii pot fi extrem de periculoși, nici cei mai veninoși șerpi nu sunt în realitate mai agresivi decât un câine. Ei nu mușcă dacă nu se simt amenințați.

Visul în care ești mușcat de un șarpe pe care l-ai călcat pe coadă poate fi cel mai banal vis, deoarece este un vis care ar fi probabil să se întâmple în viața de zi cu zi.

Poți avea un asemenea vis atunci când trăiești cu teama de a nu-i supăra pe cei din jurul tău.

Ce înseamnă cînd visezi că te mușcă un șarpe de mână?muscatura de sarpe in vis

Dacă te visezi mușcat de un șarpe de mână, acest vis ar putea sugera că trebuie să te ocupi de ceva în viața ta care te-a “mușcat” sau te-a afectat într-un fel. Mâna în vis poate reprezenta acțiunea, inițiativa sau controlul, deci un șarpe care mușcă mâna ar putea simboliza un sentiment de pierdere a controlului sau a abilității de a face față unei situații.

De Finalce inseamna cand visezi ca te musca un sarpe de mana

Mușcătura de șarpe în vis are o simbolistică aparte, destul de clară și de apropiată de metaforele care o însoțesc în viața de zi cu zi.

Citește și: Ce Înseamnă Când Visezi Morții Din Familie