Skip to Content

Despre Noi

Interpretarea viselor reprezintă o relatare științifică a mecanismelor care stau la baza activității cerebrale din timpul somnului. Dacă timp de secole marile civilizații ale lumii au considerat visele ca fiind un mijloc de comunicare între Lumea Pământească și Lumea Zeilor, astăzi tot mai multe cercetări științifice sugerează că visele noastre au o puternică legătură cu amintirile pe care le avem.

Echipa noastră reușește să îmbine cunoștințele tradiționale cu cele contemporane și să înțeleagă simbolistica din spatele viselor incorporând interpretări ce se bazează pe cunoștințe practice și observații empirice generale.

La baza acestui proiect stă nimeni alta decât Bulgarea Anca.

A fost inițiată în simbolistica viselor chiar de către bunica ei care deși nu auzise niciodată despre somnul REM și psihanaliză reușea să adune oameni din toate regiunile țării care veneau în satul lor natal special să afle ce semnificau visele pe care le aveau.

Ajunsă la adolescență, Bulgarea Anca știa deja tot ce era de știut despre simbolistica tradițională a viselor iar din punct de vedere spiritual acestea nu mai aveau niciun secret pentru ea. Dar pasiunea ei pentru interpretarea viselor a împins-o să studieze și semnificația contemporană a acestora, pentru o mai bună înțelegere din perspectivă filozofică și psihologică.

Cu interpretări unice în lume, Bulgarea Anca relatează că pentru ea visele sunt ,,ca o graniță între științific și inexplicabil” și este de părere că ,,doar prin creșterea conștientizării subconștientului vom reuși să ne eliberăm de strânsoarea forțelor inconștiente’’.

Prin cunoștințele deosebite pe care le-a dobândit în urma unei vieți de studiu și experiență, reușește să acceseze gândurile îngropate adânc în inconștient crescând astfel conștientizarea de sine.

Ghidăm cititorii în fiecare zi să dezlege misterele viselor și să înțeleagă simbolistica din spatele acestora. Analizându-ți visele vei afla despre secretele subconștientului tău și despre sentimentele ascunse pe care le ai. Dicționar de Vise a fost creat de Bulgarea Anca in 2022 și face parte din SC Outmaze Media SRL.

Social Media: